Όπισθεν ολοταχώς για την Κορινθία η επιστροφή Κόλλια στη Βουλή

0Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις εθνικές εκλογές, αλλάζει η σύνθεση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το εκλογοδικείο άλλαξε, με απόφασή του, την αρχική σειρά εκλογής στον νομό Κορινθίας.

Αναλυτικότερα, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κόλλιας θα εισέλθει και πάλι στη Βουλή, κερδίζοντας την τρίτη θέση στην επενακαταμέτρηση, ενώ η νυν αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαριλένα Σούκουλη θα αποχωρήσει.

Πρώτος στην Κορινθία παραμένει ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας και δεύτερος ο Νίκος Ταγαράς.

Όπισθεν ολοταχώς για την Κορινθία η επιστροφή Κόλλια στη Βουλή καθώς το έργο του από την προηγούμενη θητεία του ως βουλευτής στο νομό είναι μηδενικό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο κ. Κόλλιας θα λάβει αναδρομικά όλα τα χρήματα που έχασε τους 24 μήνες.

Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όπισθεν ολοταχώς για την Κορινθία η επιστροφή Κόλλια στη Βουλή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator