Με μέσα και εξοπλισμό ενισχύει ο δήμος Κορινθίων την υπηρεσία καθαριότητας - ΒΙΝΤΕΟ

0






 
Β.Νανόπουλος: Είστε η εικόνα του δήμου, είμαι στο πλευρό σας για ,ότι χρειάζεσθε

Συνάντηση με τους εργαζομένους του τμήματος καθαριότητας είχε νωρίτερα το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Λίγο μετά τις 11 βρέθηκε στο εργοτάξιο της Αδειμάντου με στόχο να ευχαριστήσει όλους για την εργασία και της συνέπεια τους που έχουν σαν αποτέλεσμα την αναβάθμιση της καθαριότητας στο σύνολο του δήμου Κορινθίων. Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τις νέες στολές που πρόσφατα παρέλαβαν και πλέον χρησιμοποιούν αλλά και για τα μέσα τα οποία τους έχουν διατεθεί προκειμένου να κάνουν καλύτερα, ευκολότερα και ασφαλέστερα την δουλειά τους.

Η συνάντηση διήρκησε πλέον της μισής ώρας. Παρέστησαν επίσης Διευθυντές και Προϊστάμενοι, ο Πρόεδρος των εργαζομένων, οι σύμβουλοι περιβάλλοντος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζήτημα του γάλακτος και των οφειλών που απασχολούν τους εργαζόμενους, και ανέφερε πως σύντομα θα υπάρξει οριστική τακτοποίηση.

Ενημέρωσε όλους πως σε λίγες εβδομάδες παραλαμβάνονται 8 νέα οχήματα αποκομιδής σε ενίσχυση των υπαρχόντων και δεσμεύτηκε πως ανάλογη μέριμνα, σε μέσα, εξοπλισμό και στολές θα υπάρξει για όλα τα τμήματα.

«Η ομαδική δουλειά φέρνει το καλό αποτέλεσμα, οι πολίτες το βλέπουν και το αναγνωρίζουν και γι αυτό όχι μόνο σας ευχαριστώ όλους αλλά και δεσμεύομαι πως θα έχετε ότι χρειάζεστε προκειμένου να κάνετε την δουλειά σας με ασφάλεια και μεγαλύτερη ευκολία επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με μέσα και εξοπλισμό ενισχύει ο δήμος Κορινθίων την υπηρεσία καθαριότητας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator