Επική ανάρτηση Λέγγα: "Ο Τοτός, ο Δήμαρχος και οι εξετάσεις" !!!

0



Μια ανάρτηση όλο νόημα από τον Μάρκο Λέγγα απολύτως σχετική με την ανάρτηση του νυν Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου (δείτε εδώ).

Καλό μήνα! Το ανέκδοτο της μήνα "ο Τοτός, Ο Δήμαρχος και οι Εξετάσεις",  για να μας φτιάξει η διάθεσή μας! 

Ο Τοτός επιστρέφει από το σχολείο του, που έδινε πανελληνίες εξετάσεις στα μαθηματικά, το αγαπημένο του μάθημα. 

"Πώς έγραψες παιδί μου;" τον ρωτάει η μάνα του όλο αγωνία!

"Άκου μάνα, για να είμαι σίγουρος, την κόλλα την έδωσα τελευταίος! Όταν τελείωσα ήμουν σίγουρος ότι είχα πιάσει 70.000.000 μόρια! Όταν βγήκα έξω ο καθηγητής που έριξε μια γρήγορη ματιά στο γραπτό, μου είπε ότι έλυνα λάθος άσκηση και μην περιμένω να πάρω πάνω από 12.000.000 μόρια. Όταν πήγα στον φροντιστή μου για να τον ευχαριστήσω και του είπα τα αποτελέσματα των ασκήσεων, μου είπε ότι σίγουρα έχω πιάσω 200.000 μόρια"! 

"Τελικά θα περάσεις κάπου γιατί με μπέρδεψες;" τον ρωτάει η μάνα του με απορία. 

"Κάπου θα περάσω μάνα, μην ανησυχείς και στο τέλος θα γίνω Δήμαρχος! Έλα τώρα να με πάρεις μια αγκαλιά και να πεις ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κανακάρι σου!"

"Τι λες βρε αρχιψεύταρε, που θα σου πω και μπράβο. Την μάνα σου πας να κοροιδέψεις; Αφού από 70.000.000 μόρια, τελικά ο φροντιστής σου είπε έχεις πιάσει μόνο 200.000. Να δω τι προκοπή θα κάνεις στην ζωή σου!"

"Άκου μάνα, όλα γίνονται σ' αυτή την ζωή μην γίνεσαι άδικη μαζί μου. Χθες ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως κατέθεσε επενδυτικές προτάσεις σε πρόγραμματα 70.000.000 ευρώ, αλλά τελικά το πρόγραμμα είχε πλαφόν 12.000.000 ευρώ, αλλά κάποιος τόλμησε να ψελλίσει  ότι μια ολόκληρη χρονιά σύμφωνα με το Τεχνικό Πρόγραμμα έχει υλοποιήσει καμιά 200ρια χιλιάρικα σε έργα! Ξέρεις όμως πόσα like και μπράβο πήρε και είναι και Δήμαρχος τόσα χρόνια;"

"Βρε άσε την πολιτική και τις μαλαγανιές σ' εμένα, όποιος έχει μάτια γυρίζει και βλέπει γύρω του την πραγματικότητα. 1+1 κάνουν 2. Άκου πήρα 70.000.000 μόρια αλλά ο φροντιστής υπολογίζει 200.000. Να δω τι θα σκαρφιστείς να πεις στον πατέρα σου όταν γυρίσει το βράδυ  απ' την δουλειά σήκω και φύγε μην σε ξυλοφορτώσω"!

Φωτογραφία: Ο πραγματικός Τοτός Frate Ciccilo από την ταινία του Paolo Pasolini

Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επική ανάρτηση Λέγγα: "Ο Τοτός, ο Δήμαρχος και οι εξετάσεις" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator