"Ποιοι πήραν την ευθύνη και έβαλαν τις υπογραφές τους ώστε δασικές εκτάσεις να γίνουν κωμοπόλεις και χωριά ;"

0Kάποιος - κάπου - κάποτε, ίσως θα έπρεπε με κάποιο τρόπο, να ερευνήσει , πως μια δασική περιοχή (χιλιάδες τέτοιες στην Ελλάδα)  εξαιρετικού κάλους, κατέληξε από δάσος κι ερημιά, να γίνει ολόκληρη πόλη (βλέπε Σχίνο, Αλεποχώρι και μερικές χιλιάδες άλλα μέρη στη χώρα), ποιοι πήραν την ευθύνη και έβαλαν τις υπογραφές τους, ώστε τέτοια μέρη από δασικές εκτάσεις να γίνουν κωμοπόλεις και χωριά !!! 

Οι άνθρωποι που από τη λαχτάρα τους να αποκτήσουν πρώτη ή εξοχική κατοικία, δεν έτυχαν της προστασίας του κράτους, το οποίο δια των "λειτουργών" του, τους "έκλεισε το μάτι" , δείχνοντας τους τον τρόπο να παρανομήσουν για δεκαετίες τώρα! Βέβαια, θα ήταν τρελός κανείς  να αναζητήσει ευθύνες από την πολιτεία διαχρονικά! 

Η πολιτεία έχει φροντίσει να λύσει αυτό το θέμα δια των θεσμών της (δικαιοσύνη και υπουργεία) "Αν το δηλώσεις, μπορείς να το σώσεις" !!! 

Η πολιτεία διαχρονικά έχει βάψει τα χέρια της με το αίμα των αθώων που χάθηκαν σ` όλες αυτές τις πυρκαγιές , αντί να τύχουν της προστασίας της, που περιλαμβάνει πρωτίστως την απαγόρευση δόμησης σε "απαγορευμένες" περιοχές!!! 

Με τις υγείες μας να εορτάσομε τα 200 χρόνια της Ελληνικής Ανεξαρτησίας!

Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Ποιοι πήραν την ευθύνη και έβαλαν τις υπογραφές τους ώστε δασικές εκτάσεις να γίνουν κωμοπόλεις και χωριά ;""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator