ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΔΕΙΑ SECURITY) ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0



Ξεκινά σήμερα, Τρίτη 13 Απριλίου 2021, η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στα σεμινάρια προσωπικού ασφαλείας (Σεμινάρια Security).

Πάρτε μέρος στα εξειδικευμένα e-learning σεμινάρια για την απόκτηση άδειας εργασίας προσωπικού ασφαλείας (security) που οδηγούν σε πιστοποίηση για την άσκηση του επαγγέλματος.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Το πιστοποιητικό αυτό είναι απαραίτητο πλέον για την έκδοση άδειας εργασίας

Το ΚΕΚ Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου Κορινθίας υλοποιεί Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) με βάση τον Κανονισμό Κατάρτισης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας είτε σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας Οργανισμών και Επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι και υποχρεούνται να κατέχουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και τίτλο Πιστοποίησης.

Διάρκεια

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 105 ώρες (περίπου 1 μήνα). Οι καταρτιζόμενοι, μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα είναι σε θέση να:
Συμμετάσχουν στις εξετάσεις Πιστοποίησης που θα διενεργηθούν από το ΚΕΜΕΑ για την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
Συμμετέχουν στην πρόληψη και τον έλεγχο εγκληματικών δραστηριοτήτων
Επιτηρούν, περιπολούν και εξακριβώνουν περιστατικά
Επεμβαίνουν με στόχο τη λήψη προληπτικών μέτρων και την ενημέρωση των πολιτών
Γνωρίζουν βασικές έννοιες του Αστικού και Ποινικού Δικαίου

Δήλωση συμμετοχής έως 21/04/2021
Μέθοδος: Τηλεκατάρτισης (e-learning)
Έναρξη μαθημάτων: 10 Μαΐου 2021
Κόστος Συμμετοχής: 300 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής για την απόκτηση πιστοποιημένης άδειας security καλώντας στο 27410 24464 (934,931,924)
ή στέλνοντας email: anaptyxiaki@korinthiacc.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ερμού 2, 20131, Κόρινθος
www.korinthiacc.gr, www.kek-korinthias.gr

Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΔΕΙΑ SECURITY) ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator