ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΞΙΑΣ 4.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΚΕ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0



Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο επισκέφτηκαν σήμερα, 15 Απριλίου 2021, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, ο Διοικητής της ΟΠΚΕ Κορινθίας κ. Απόστολος Μπουτζιώλης, Υπαστυνόμος Α΄, συνοδευόμενος από αντιπροσωπία Αστυνομικών, προκειμένου να παραλάβουν, κατόπιν σχετικού αιτήματός τους, από τον σεπτό Ποιμενάρχη μας, υπηρεσιακές στολές, για την ενίσχυση εκτέλεσης των βεβαρυμμένων καθηκόντων τους, αξίας 4.000€ και να εκφράσουν την χαρά τους και την ευγνωμοσύνη τους για την συγκεκριμένη δωρεά. Το πολύ θερμό κλίμα της επισκέψεως επισφραγίσθηκε με συζήτηση και ανταλλαγή, απόψεων για θέματα γύρω από την αστυνόμευση και την κατάσταση, που επικρατεί, τις πολύ ιδιαίτερες αυτές ημέρες που διανύουμε, στην τοπική μας κοινωνία. Φυσικά στην συζήτηση δόθηκε έμφαση και στην διαχρονικά υποδειγματική συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και όλων των υπ’ αυτήν Υπηρεσιών, όπως η ΟΠΚΕ Κορινθίας, με την τοπική μας Εκκλησία, ενώ παράλληλα ο Ποιμενάρχης μας άκουσε τους προβληματισμούς και τα θέματα που απασχολούν τους «μάχιμους» αστυνομικούς και φύλακες μας. Ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ευγενική του χορηγία ενώ ο Ποιμενάρχης μας τους ευχήθηκε να επιτελούν με υγεία, ειρήνη και ασφάλεια τα καθήκοντά τους αλλά και «καλό Πάσχα»!
Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΞΙΑΣ 4.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΚΕ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator