Νίκος Ταγαράς: Έγινε το μεγάλο βήμα για την αποκατάσταση της Διώρυγας

0Εγκρίθηκε ο ανάδοχος που θα εκπονήσει τη μελέτη ύψους 1.062 εκ. € για τη Διώρυγα

Σημαντική εξέλιξη καταγράφεται για την αποκατάσταση των ζημιών στη Διώρυγα Κορίνθου.

Με Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γ. Καραγιάννη, εγκρίθηκε το ανάδοχο σχήμα που θα κάνει τη μελέτη με τίτλο «Μελέτες οριστικής επισκευής αποκατάστασης ζημιών από πρανές από την πλευρά της Πελοποννήσου της Διώρυγας Κορίνθου».

O Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, ο οποίος παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη του έργου και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα, δήλωσε:

«Με την ανάδειξη του αναδόχου μελετητικού σχήματος βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την υπογραφή σύμβασης της μελέτης προϋπολογισμού 1.062.885,38 € για την αποκατάσταση των ζημιών στο πρανές της Διώρυγας της Κορίνθου. Η εξέλιξη αυτή είναι και η απαρχή για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, με γρήγορες κινήσεις προχωρά για το εθνικής σημασίας έργο, τη Διώρυγα της Κορίνθου. Η συνεργασία συνεχίζεται και εντείνεται».

Με την αποσφράγιση - αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών από την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης, ανατίθεται η μελέτη για τη Διώρυγα στην Ένωση οικονομικών φορέων «ΕΔΑΦΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Α.Ε.» - «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.» - «ΜΑΡΝΕΤ Α.Τ.Ε.».
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Ταγαράς: Έγινε το μεγάλο βήμα για την αποκατάσταση της Διώρυγας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator