Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παγκόσμια ημέρα η 4-4-2021 για τα αδέσποτα ζώα

0
-Να ευχηθούμε, με πράξεις, κανένα ζώο να μην υποφέρει στον δρόμο.

-Πρόσφατα η Φιλοζωική Ομάδα Κορίνθου ανέφερε τα εξής : «Φρικτό θέαμα στον Σταθμό του Προαστιακού στο Κιάτο. Άγνωστοι έριξαν φόλες στα αδέσποτα σκυλιά» «Ο Δήμος Σικυωνίων και η επιτροπή του Δήμου τι κάνει ; ».

-Απολύτως τίποτα, θα συμπληρώσουν οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίων

-Η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα στην πόλη του Κιάτου και την ευρύτερη περιοχή έχει φθάσει στο απροχώρητο.

-Οι συνεχείς επιθέσεις των αδέσποτων ζώων σε πολίτες, ιδιαίτερα στα παιδιά, και ο ελαφρύς ή σοβαρός τραυματισμός τους είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

-Οι συνεχείς επισκέψεις στο Δημαρχείο των συμπολιτών μας και τα παράπονά τους δεν έχουν πλέον κανένα αντίκρισμα, κανένας δεν τους δίνει σημασία.

-Η μόνη ελπίδα στο σοβαρό αυτό ζήτημα που αφορά αφενός την προστασία και περιποίηση των αδέσποτων ζώων και αφετέρου την προστασία της υγείας των πολιτών, είναι η ενεργοποίηση των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των συλλόγων για την προστασία των αδέσποτων ζώων και η αντίδραση των υγειονομικών και διωκτικών αρχών.

-Κάθε άλλη ενέργεια, με την πλήρη ανυπαρξία και αδιαφορία της Δημοτικής αρχής, πέφτει στο κενό.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παγκόσμια ημέρα η 4-4-2021 για τα αδέσποτα ζώα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator