«Μείζον πρόβλημα με τη διοίκηση του Επιμελητήριου Κορινθίας και της Αναπτυξιακής»

0ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη τελευταία γενική συνέλευση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2021 επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φόρα το μείζον πρόβλημα με τη διοίκηση του Επιμελητήριου και της Αναπτυξιακής

Η καταψήφιση του Ισολογισμού και των Οικονομικών καταστάσεων του έτους 2020 για μια ακόμη φορά αναδεικνύουν την αδυναμία της διοίκησης της μειοψηφίας να διοικεί την Αναπτυξιακή και το Επιμελητήριο.

Εμείς η πλειοψηφία για μια ακόμη φορά με τη θέση μας δείχνουμε ότι δεν δεχόμαστε να νομιμοποιήσουμε μια διοίκηση που δρα ανεξέλεγκτα και χωρίς να υπολογίζει κανέναν.

Δυστυχώς όμως στη συγκεκριμένη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκαν γεγονότα που ενισχύουν την απόφαση μας να μην μπορούμε να πορευτούμε με την συγκεκριμένη διοίκηση.

Η παραδοχή τόσο απο τη Διοίκηση οσο και απο την Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή ότι δεν γνωρίζουν το νέο καταστατικό της Αναπτυξιακής που έχει ψηφιστεί και κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Κορίνθου στις 5/11/2019 με αποτελεσμα πράξεις της διοίκησης να μην ειναι εναρμονισμένες με αυτό. Όμως με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο καταστατικό υπάρχουν άρθρα διαφορετικά από αυτά που έχει αποφασίσει και ψηφίσει η Γενική Συνέλευση .

Δυστυχώς όμως συνέβη ένα γεγονός που υποβαθμίζει όλους τους συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση και αποδεικνύει όλα τα παραπάνω , έγινε παραποίηση παρουσίας μελών με εξουσιοδοτήσεις οι οποίες δεν υπήρχαν, απο τον πρόεδρο , η όποια αποκαλύφθηκε όταν ζητηθήκαν επίμονα οι εξουσιοδοτήσεις ,που είχαν ψηφίσει στο 1 θέμα, γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το τι γίνεται στην λειτουργία της Αναπτυξιακής και στο Επιμελητήριο .

Οι πράξεις αυτές απαξιώνουν το θεσμό και δείχνουν το έλλειμμα και την αναξιοπιστία της διοίκησης. Γι αυτό και ζητήσαμε και αποφασίστηκε Διαχειριστικός και Οικονομικός έλεγχος της Αναπτυξιακής .

Μετά απο όλα αυτά η πλειοψηφία των μελών της Αναπτυξιακής και του Επιμελητήριου(13 μέλη απο τα 22 τησ Γ.Σ) θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες οι οποίες θα διασφαλίσουν το μέλλον του Επιμελητήριου και των μελών του και θα δώσουν στο θεσμό την χαμένη του αξιοπιστία.

Γιατί δεν ειναι οι θέσεις που αναδεικνύουν τους ανθρώπους, άλλα οι άνθρωποι που αναδεικνύουν τις θέσεις.

1.ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

2.ΓΑΪΤΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

3.ΓΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4.ΚΑΪΛΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

5.ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

6.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

7.ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΦΙΩΤΗΣ

8.ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

9.ΜΠΑΡΑΦΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

10.ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

11.ΤΑΟΥΞΙΔΗ ΜΑΡΙΝΑ

12.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

13.ΣΟΥΦΡΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Μείζον πρόβλημα με τη διοίκηση του Επιμελητήριου Κορινθίας και της Αναπτυξιακής»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator