Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Γ.Γ. Πολιτισμού στην Κορινθία

0


«Με χαρά υποδεχθήκαμε στην Κορινθία την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού κο Γιώργο Διδασκάλου. Επισκεφθήκαμε την Αρχαία Δίολκο και ενημερωθήκαμε από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κα Γιώτα Κασίμη για την πρόοδο των εργασιών στον ιστορικό χώρο, ενώ στην Αρχαία Κόρινθο επισκεφθήκαμε την αποθήκη της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών και τον σπουδαίο Αρχαιολόγο καθηγητή Charles Williams II που θα τιμηθεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προσφορά του στον Πολιτισμό μας. Ο Νομός μας είναι ιστορικά και πολιτιστικά πλούσιος, γεγονός που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την πολιτισμική ανάδειξη της μοναδικότητάς μας. Οφείλουμε να κινηθούμε με θάρρος προς αυτή την κατεύθυνση».

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ
Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος
Βουλευτής Ν. Κορινθίας
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Γ.Γ. Πολιτισμού στην Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator