Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Κρατά την Κόρινθο πιο καθαρή από ποτέ !

0



Η καθαριότητα ήταν, είναι και θα είναι πάντα μία βραδυφλεγής βόμβα, στην συνοχή και την δημοτικότητα των δημάρχων, γιατί είναι το πιο προσιτό πεδίο αντιπαράθεσης με τους πολίτες.

Τα σκουπίδια έχουν συντελέσει στην πτώση ακόμα και πανίσχυρων δημάρχων, επειδή δεν εκτίμησαν σωστά, την σημαντικότητα τους στην καθημερινή ζωή και την διαμόρφωση συλλογικής μνήμης και αντίδρασης.

Ολο και περισσότεροι Κορίνθιοι, ομολογούν ότι η πόλη τους, είναι πλέον καθαρή και ανθρώπινη, γιατί, τα σκουπιδία, μαζεύονται, γρήγορα και δεν αφήνουν πίσω τους αποτύπωμα.

Ακόμα περισσότεροι, άλλοι σκωπτικά και άλλοι με ενθουσιασμό, λένε, ότι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, είναι αυτός που βγάζει την δημοτική αρχή της Κορίνθου, στην κοινωνία και την κρατά όρθια σε μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι η Κόρινθος, είναι πλέον μέσα στις 5-6 καθαρότερες πόλεις της Ελλάδας και διαρκώς βελτιώνεται.

Αλήθεια επίσης είναι ότι ο τομέας καθαριότητας, λειτουργεί σαν άμεση δράση και καθημερινά επεμβαίνει σε όποιο σημείο του δήμου, προκύπτει ανάγκη ή συσσώρευση απορριμάτων.

Σε κάθε περίπτωση ο Δημήτρης Μπίτζιος, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός και γρήγορος ακόμα και όταν χρειάζεται να παρακάμψει το πρωτόκολλο για να φέρει αποτέλεσμα.

Μεθοδικά οργάνωσε την υπηρεσία, την διέταξε σωστά και ενέπνευσε τους υπαλλήλους καθαριότητας να κάνουν το παραπάνω, προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν καθαρές γειτονιές και δρόμους.

Με την ίδια αποτελεσματικότητα κινείται και στα χωριά που αποτελούν πλέον τον μεγάλο του στόχο.
Χωρίς σχετική εμπειρία, ανέλαβε το δυσκολότερο δημοτικό πόστο και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε, να διαμορφώσει ένα νέο στάτους, που βελτιώνει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν στο facebook , οι επώνυμες φωνές από γειτονικές πόλεις , αλλά και από την Αθήνα, που ζητούν από τον Μπίτζιο, να καθαρίσει και τους δικούς τους δήμους, βλέποντας πως κινείται στην Κόρινθο.

Αυτό βεβαίως δεν μπορεί να συμβεί, είναι όμως δηλωτικό, της αναγνώρισης της προσπάθειας που γίνεται.

Ενώ επι πολλά χρόνια τα σκουπίδια ήταν στο επίκεντρο της δημοτικής αντιπαράθεσης και κύριο πρόβλημα της πόλης, σήμερα δεν είναι στην ιεράρχηση των πολιτών και αυτό γιατί αναγνωρίζεται η προσπάθεια, ο τρόπος και το αποτέλεσμα φυσικά.

Οσο καταλυτική ήταν και είναι η προσωπική στήριξη του κ.Νανόπουλου, στο πρόσωπο του αντιδημάρχου του, άλλο τόσο είναι αυτή την στιγμή η πολιτική υπεραξία, που δημιουργεί ο Δημήτρης Μπίτζιος.

Αποτελεί το καλό χαρτί της δημοτικής αρχής, γιατί τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης και αποδοχής., σε μία περίοδο έντονης αμφισβήτησης πολλών επιλογών του δήμου.

Από την στιγμή μάλιστα που σταμάτησε την μετωπική του αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση, έχει ήδη διαμορφώσει ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό προφίλ, που καμία σχέση δεν έχει με το παρελθόν.

Οσο η πόλη είναι καθαρή,  όπως τώρα, τόσο θα αναβαθμίζεται πολιτικά ο Δημήτρης Μπίτζιος και θα κερδίζει στηρίξεις ο δήμαρχος κ.Νανόπουλος.

Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Κρατά την Κόρινθο πιο καθαρή από ποτέ !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator