Επιστροφή στις εξαγωγές από την ECORAP A.E.

0




H ECORAP A.E. ανοίγει και πάλι τους δρόμους προς την ανάπτυξη και τις εξαγωγές.

Μετά από το πρώτο δοκιμαστικό φορτίο που εστάλη πριν 2 περίπου εβδομάδες με πανιά από τα αμπέλια και αφού παρελήφθησαν από το εργοστάσιο και έγιναν αποδεκτά, ήρθε η νέα παραγγελία για 10 container και για άμεση φόρτωση.

"Έτσι θα αδειάσει ο χώρος του εργοστασίου από τα πανιά, από τα αμπέλια που δεχόμασταν για να μην πετιόνται στα ρέματα ή να μην τα καίνε οι αγρότες στα κτήματα," δήλωσε εκπρόσωπος της ECORAP A.E.

Τώρα που άνοιξε ο δρόμος από την ECORAP A.E., θα υπάρξει άμεση και αποτελεσματική πρωτοβουλία από τους Δήμους για να μείνει ανοιχτός και να λυθεί μόνιμα, σωστά και με ασφάλεια το θέμα της διάθεσης των κατεστραμμένων πανιών από τα αμπέλια;

Είδομεν!!!


Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιστροφή στις εξαγωγές από την ECORAP A.E."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator