Νίκος Ταγαράς: «Τα παιδιά μας αξίζουν να έχουν όλα τα εφόδια» - Παράδοση υλικού σε 7 σχολικές μονάδες - ΒΙΝΤΕΟ

0


Η 3η διαδοχική παράδοση σχολικού υλικού σε εκπαιδευτικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κορινθίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά.

Ειδικότερα, παραδόθηκε σχολικό υλικό στις εξής 7 σχολικές μονάδες: στο Νηπιαγωγείο Ροζενών, στο Δημοτικό Δερβενίου, στο Δημοτικό Καμαρίου, στο Δημοτικό Πύργου, στο 1ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου, στο Λύκειο Δερβενίου και στο Λύκειο Ξυλοκάστρου.

Το σχολικό υλικό αφορά σε θρανία, καθίσματα, πίνακες, εκπαιδευτικό υλικό–επιμορφωτικά παιχνίδια, αναπηρικό αμαξίδιο καθώς και το αντίστοιχο ειδικό θρανίο.

Ο Νίκος Ταγαράς δήλωσε:

«Οι φετινές συνθήκες με την πανδημία του κορωνοϊού είναι για όλους μας πρωτόγνωρες. Ωστόσο, τα παιδιά μας, όταν με το καλό επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες, που είναι και το φυσικό τους περιβάλλον, αξίζουν και πρέπει να έχουν όλα τα εφόδια.

Μετά την αναγκαστική -λόγω των συνθηκών τηλε-εκπαίδευση- θέλουμε να μπουν σε ένα ελκυστικό σχολείο που τους περιμένει».

Σημειώνεται ότι οι προηγούμενες παραδόσεις σχολικού υλικού, με πρωτοβουλία του κ. Ταγαρά, έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2020 και τον Φεβρουάριο του 2021.
 
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Ταγαράς: «Τα παιδιά μας αξίζουν να έχουν όλα τα εφόδια» - Παράδοση υλικού σε 7 σχολικές μονάδες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator