Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΠΑΡΟΧΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΕ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0



Προς τον κ.Πρόεδρο ΔΣ Δήμου Σικυωνίων,

κ.Πρόεδρε,

επί ένα έτος υφιστάμεθα όλοι τις συνέπειες της καραντίνας.

Αποτέλεσμα τούτου είναι η τέλεση των δημοτικών συμβουλίων με παρουσία μόνο των δημοτικών συμβούλων στο δημοτικό θέατρο ή επί 6 μήνες σχεδόν αποκλειστικά με τηλεδιάσκεψη.

Δυστυχώς, είναι προφανές από τα επιδημιολογικά στοιχεία ότι αυτό θα συνεχιστεί επί μακρόν (είτε τηλεδιάσκεψη είτε κλειστές συνεδριάσεις).

Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι σεβαστή, ΔΕΝ μπορεί να αντιβαίνει η μονιμότητα αυτής όμως την κατοχυρωμένη θεσμικά αρχή του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χαρακτήρα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας καλώ ΑΜΕΣΑ να δώσετε τη δυνατότητα στους δημοσιογράφους του Νομού να μπορούν να εισέλθουν στο διαδικτυακό χώρο (zoom) που συνεδριάζουμε, προκειμένου να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ μέσω αυτών ο πολίτης για τις εξελίξεις στο Δήμο μας.

Ομοίως από τώρα να αποφασίσουμε, όταν τα δημοτικά συμβούλια γίνουν με αυτοπρόσωπη συμμετοχή μόνο των δημοτικών συμβούλων στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου, να δοθεί η δυνατότητα επίσης στα δημοσιογραφικά σχήματα του Νομού να εγκαθιστούν κάμερες ζωντανής μετάδοσης του δημοτικού συμβουλίου. Η παρουσία της κάμερας μετάδοσης προφανώς δεν μεταδίδει τον ιό.

Δεν γίνεται για ένα-δύο χρόνια να πορευθούμε, και μάλιστα ως μοναδικός δήμος τουλάχιστον στο Νομό μας, απολύτως ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ από τους πολίτες.

Κιάτο, 16-3-2021
Δημήτριος Φ.Παπαγεωργίου
Επικεφαλής συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής»
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΠΑΡΟΧΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΕ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator