Ικανοποίηση Σταματόπουλου για τις εξελίξεις στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου

0



Την ικανοποίησή του εξέφρασε σε όλους τους τόνους ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον εκπρόσωπο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η υπογραφή της σύμβασης, αφορά στην ενεργοποίηση των διαδικασιών για την ανέγερση του κτηρίου πολλαπλών χρήσεων και που ανοίγει το δρόμο για την ουσιαστική αναβάθμιση του Αστεροσκοπείου και της ευρύτερης περιοχής. 

Ο δήμαρχος Σικυωνίων σημείωσε για μία ακόμη φορά ότι τα προγραμματιζόμενα έργα θα εντάξουν το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου στο ευρύτερο πλέγμα οικοτουριστικών, περιβαλλοντικών, εκπαιδευτικών και αρχαιολογικών αναπτυξιακών πόλων του δήμου, μαζί με τη λίμνη Δόξα Φενεού, το Μουσείο Στυμφαλίας και το Αρχαίο Θέατρο Σικυώνος.

Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο του ΔΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου καθηγητή Μανώλη Πλειώνη για την άψογη συνεργασία, την υπογραφή της σύμβασης και την δρομολόγηση των έργων.
Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ικανοποίηση Σταματόπουλου για τις εξελίξεις στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator