ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο εμβολιασμός, η αυστηρή τήρηση των οδηγιών προσέλευσης των ασθενών στα οδοντιατρεία και η εφαρμογή των πρωτοκόλλων, κατά την άσκηση του λειτουργήματός μας, αποτελούν τα όπλα για την ατομική μας προστασία και την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

Το υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης στην περίπτωσή μας αποτελεί και συνείδηση της κοινωνικής ευθύνης μας.

Οι οδοντίατροι πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε και να παρέχουμε με ασφάλεια τις ενδεδειγμένες υπηρεσίες στοματικής υγείας στους ασθενείς μας και στο κοινωνικό σύνολο.

Η συνεπής και υπεύθυνη στάση, που οφείλουμε να επιδείξουμε αποτελεί απόδειξη της επιστημονικής μας επάρκειας και του επαγγελματικού μας ήθους και μας καταξιώνει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
Δημοσίευση: Μαρτίου 05, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator