Εθελοντική εργασία - Η αναζήτηση της ιστορίας, της παράδοσης, του πολιτισμού του τόπου μας γεννιέται, παίρνει μορφή και ζωντανεύει μέσα από εσάς

0Η αναζήτηση της ιστορίας, της παράδοσης, του υλικού και άυλου πολιτισμού του τόπου μας γεννιέται, παίρνει μορφή και ζωντανεύει μέσα από εσάς.

Για αυτό χρειάζομαι να δημιουργήσω μια ομάδα, από φιλολόγους, ιστορικούς, ανθρώπους με ευχέρεια στη γραφή, μα πάνω απ' όλα ανθρώπους με αγάπη για τον τόπο μας, την Κορινθία, με χρόνο για την έρευνα και τη δημιουργική απασχόληση, εθελοντικά και δημιουργικά να βάλουν και τη δική τους σφραγίδα στην προσπάθεια και στο αποτέλεσμα.

Θέλω όμως να προσθέσω και τη δική μου πένα, τη γραφή, τη σκέψη, να βάλω και τη δική μου υπογραφή στο αποτέλεσμα.

Εάν είσαι απόφοιτος της Ιστορίας και Αρχαιολογίας, της Φιλολογίας, της Φιλοσοφικής, της Μουσειολογίας, του Πολιτισμού και όποιας άλλης σχετικής σχολής με όρεξη για επιστημονική έρευνα και καταγραφή της ιστορίας αλλά και του υλικού και άυλου πολιτισμού της Κορινθίας σε περιμένουμε στην ομάδα μας.

Εάν πέρα από σπουδές και επαγγελματική δράση θέλεις να δραστηριοποιηθείς και να αφιερώνεις δημιουργικό χρόνο, δήλωσε και εσύ τη συμμετοχή σου.

Η εθελοντική εργασία έχει έδρα την Κόρινθο, αλλά με αναζητήσεις και καταγραφές σε ολόκληρη την Κορινθία.

Στο τέλος της εθελοντικής εργασίας θα δοθεί σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Περιμένουμε το βιογραφικό σας στο info@rapmedia.gr

Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εθελοντική εργασία - Η αναζήτηση της ιστορίας, της παράδοσης, του πολιτισμού του τόπου μας γεννιέται, παίρνει μορφή και ζωντανεύει μέσα από εσάς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator