205.554 €από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για 12 παιδικές χαρές στο Δήμο Κορινθίων

0Εγκρίθηκε από το Πράσινο Ταμείο, εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, χρηματοδότηση 205.554 ευρώ για 12 παιδικές χαρές.

Ειδικότερα, εντάχθηκε το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικών χαρών Δήμου Κορινθίων» στο πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου Αστική Αναζωογόνηση 2020 – 2021. Η χρηματοδότηση των 205.554 ευρώ αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και εξοπλισμού για τη δημιουργία έντεκα (11) νέων παιδικών χαρών και την αναβάθμιση μιας (1) υφιστάμενης παιδικής χαράς στον Δήμο Κορινθίων.

Αναλυτικά οι παιδικές χαρές:

1. Νέα παιδική χαρά στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

2. Νέα παιδική χαρά στον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου.

3. Νέα παιδική χαρά στην πλατεία Νεάπολης Κορίνθου.

4. Νέα παιδική χαρά στην Αγία Άννα Κορίνθου (πλατεία Θεάτρου).

5. Νέα παιδική χαρά στο Κ.Χ Συνοικισμού Κορίνθου (πάρκο Πρόνοιας).

6. Νέα παιδική χαρά, πλησίον του 11ου Νηπιαγωγείου στην Ποσειδωνία Κορίνθου.

7. Νέα παιδική χαρά στις παλιές εργατικές κατοικίες Ποσειδωνίας Κορίνθου.

8. Νέα παιδική χαρά στις νέες εργατικές κατοικίες Ποσειδωνίας Κορίνθου.

9. Νέα παιδική χαρά στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.

10.Νέα παιδική χαρά στην Πλατεία Μαψού της Κοινότητας Κουταλά.

11.Νέα παιδική χαρά στην Κοινότητα Στεφανίου.

12.Αναβάθμιση υφιστάμενης παιδικής χαράς στην Κοινότητα Λεχαίου.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς δήλωσε:

«Μέσα από το Πράσινο Ταμείο, τον εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας χρηματοδοτείται ποιοτικός, σύγχρονος και ασφαλής εξοπλισμός για 12 παιδικές χαρές.

Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε τα παιδιά μας, όταν τελειώσουν οι δύσκολες συνθήκες λόγω κορωνοϊού, να μπορούν να απολαμβάνουν οργανωμένους, ελκυστικούς και ασφαλείς χώρους ψυχαγωγίας και παιχνιδιού. Και οι γονείς τους αντίστοιχα, να βλέπουν την εικόνα της καθημερινότητάς τους να βελτιώνεται».
Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "205.554 €από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για 12 παιδικές χαρές στο Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator