ΚΙΑΤΟ: 20.000 ευρώ για να βρεθεί ο δολοφόνος των αδέσποτων

0



Αμοιβή 20.000 ευρώ για να βρεθεί ο δολοφόνος των αδέσποτων στο Κιάτο δίνουν οι φιλόζωοι, ζητώντας πληροφορίες για τον εντοπισμό του.

Οι φιλόζωοι ζητούν απ΄όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει, με απόλυτη εχεμύθεια, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες που σκορπούν θάνατο σε ζώα.

Πρόκειται για αδέσποτα που φρόντιζαν οι φιλοζωικές οργανώσεις σε συνεργασία με τον δήμο Σικυωνίων και βρέθηκαν νεκρά από φόλες.

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισαν οι υπεύθυνοι του δήμου στο σταθμό του προαστιακού Κιάτου.
Ο δήμος Σικυωνίων δηλώνει αποφασισμένος να βρεθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

«Χθες εντοπίστηκαν νεκρά απο δηλητηρίαση αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του προαστιακού στον Δήμο μας.

Είναι καταφανώς καταδικαστέες τέτοιου είδους αποτρόπαιες και εγκληματικές πράξεις που όχι μόνο εκθέτουν την πόλη μας αλλά και υποβαθμίζουν τις συντονισμένες δράσεις του Δήμου μας με τις φιλοζωικες οργανωσεις για την μέριμνα και φροντίδα κάθε αδέσποτου ζώου.

Είναι αυτονόητο ότι θα προβούμε σε όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να αποδοθούν οι ευθύνες, ώστε να εξαλειφθούν οριστικά ανάλογες πρακτικές κακουργηματικού χαρακτήρα».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση των εθελοντών που ζητούν πληροφορίες στο Facebook:

‼️20.000 ευρώ σ αυτόν που θα μας δώσει τ όνομα..με απόλυτη εχεμύθεια...ΜΙΛΗΣΤΕ σας παρακαλώ‼️‼️ ....σας σιχαίνομαι εσάς που σκορπάτε το θάνατο...θα σας βρούμε.. μιλήστε γαμωτο...Κιάτο Κορινθίας

Δημοσιεύτηκε από Gwgoula D-astar στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021







Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: 20.000 ευρώ για να βρεθεί ο δολοφόνος των αδέσποτων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator