ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών - Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας μαζί με τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Βασίλη Νανόπουλο η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη. Η συγκεκριμένη δομή παρέχει ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε Γυναίκες που υφίστανται σωματική κακοποίηση, ψυχολογική, συναισθηματική ή λεκτική βία, οικονομική βία, που έχουν υποστεί απόπειρα βιασμού, που έχουν υπάρξει θύματα πορνείας ή trafficking, που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Ενώ παράλληλα και όταν απαιτείται τα θύματα παραπέμπονται σε αρμόδιες υπηρεσίες, όπως στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, στο δικαστήριο, σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, κέντρα ψυχικής υγείας, σε φορείς αρμόδιους για προνοιακά ή άλλα επιδόματα, σε φορείς προώθησης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, σε φορείς προστασίας και στήριξης παιδιών. Μετά το πέρας της επίσκεψης η κα Σούκουλη ανέφερε «Τώρα είναι η ώρα συλλογικά και ατομικά να μην επιδείξουμε καμία ανοχή σε φαινόμενα κακοποίησης απ’ όπου και αν προέρχονται. Ευχαριστώ τα στελέχη της Δομής για τον επαγγελματισμό τους αλλά κυρίως για την βοήθεια που προσφέρουν στους συνανθρώπους μας. Τώρα είναι η Ώρα! Καμία Ανοχή! Σπάμε την Σιωπή»!

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας Δήμου Κορινθίων
Εθν. Ανεξαρτησίας 58 (Ισόγειο)
τηλ/fax: 2741074670
e-mail: skgyndk@otenet.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator