Ομόφωνη εκλογή Σταματόπουλου στο Κεντρικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας

0
Ο δήμαρχος Σικυωνίων και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας της ΚΕΔΕ, Σπύρος Σταματόπουλος, εκλέχθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ, ως εκπρόσωπός του, στο νεοσύστατο Κεντρικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΚΣΕΕΚ).
Το νεοσύστατο όργανο του Υπουργείου Παιδείας έχει ως στόχο τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την επαγγελματική κατάρτιση και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν φορέα που θα διασυνδέσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά την αγορά εργασίας με τον σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό.
Ο Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα υπηρετήσει το ρόλο του με όλες τις δυνάμεις του.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Γ. Γεννηματά 2, Κιάτο
τηλ. 2742 360 100
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ομόφωνη εκλογή Σταματόπουλου στο Κεντρικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator