Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΕΤΡΑΔΗΣ ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0



Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και ο Θεοφιλέστατος, συνεχάρησαν θερμά τον κ. Τετράδη, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία, παρέμεινε στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας και επομένως θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η έως σήμερα αγαστή συνεργασία της Τοπικής μας Εκκλησίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα πανελληνίως. Επίσης, με την ευκαιρία της επισκέψεως και σε πολύ θερμό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Τοπικής Κοινωνίας της Κορινθίας, καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητος.

Ο Σεβασμιώτατος μας ευχαρίστησε τον κ. Διευθυντή για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε όπως Κύριος ο Θεός, δια πρεσβειών του Αποστόλου Παύλου, να τον ενισχύει και να τον δυναμώνει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του και γιατί όχι, στο τέλος της θητείας του,να τον καταστήσει ως τον μακροβιότερο Αστυνομικό Διευθυντή της Κορινθίας μας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΕΤΡΑΔΗΣ ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator