Εγκαταστάθηκαν σε Περιφέρεια και Αντιπεριφέρειες οι “έξυπνοι” ψηφιακοί πίνακες

0



«Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των «έξυπνων» ψηφιακών πινάκων ενημέρωσης στην Περιφέρεια και στις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου, μέσω του συστήματος PROothisi City News ( http://www.pro-othisi.gr/home/city-news/ )

Η Περιφέρεια κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό δείχνοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην λειτουργία της κοινωνίας η ενημέρωση των πολιτών, απευθείας από τους οργανισμούς (δήμους) και τους φορείς τους.

Με τους έξυπνους ψηφιακούς πίνακες ενημέρωσης, ο κάθε πολίτης αποκτά άμεση πρόσβαση σε έγκυρη και ζωντανή πληροφορία, απευθείας από τους αρμόδιους οργανισμούς και φορείς.

Οι πληροφορίες αφορούν τις δράσεις, τις αποφάσεις και τα νέα τόσο της Περιφέρειας όσο και των Περιφερειακών Ενοτήτων, που επηρεάζουν άμεσα την ζωή του κάθε πολίτη που κατοικεί ή βρίσκεται εντός της περιφερειακής ζώνης.

Η εταιρία μας PROothisi σχεδίασε τους «έξυπνους» ψηφιακούς πίνακες ενημέρωσης και θα υποστηρίζει την λειτουργία τους. Ταυτόχρονα, έχει αναπτύξει και το αντίστοιχο λογισμικό, ώστε η ενημέρωση αυτή να μπορεί να παρέχεται και από τα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων και των επισκεπτών της περιφέρειας, μέσω του οικοσυστήματος των τοπικών Ψηφιακών Εμπορικών Κέντρων των Δήμων (Digital Open Malls) ( http://www.pro-othisi.gr/home/digital-open-mall/ ) τα οποία αναπτύσσονται σε όλη την χώρα.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τεχνολογικά τους Δήμους και τις περιφέρειες της χώρας μας με καινοτόμες εφαρμογές που σκοπό έχουν την ανάπτυξη της αποδοτικότερης επικοινωνίας μεταξύ των οργανισμών με τους πολίτες τους.

Γιατί, ενημερωμένος πολίτης σημαίνει Ενεργός Πολίτης».
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εγκαταστάθηκαν σε Περιφέρεια και Αντιπεριφέρειες οι “έξυπνοι” ψηφιακοί πίνακες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator