Νίκος Σταυρέλης: ''Εγκαίνια & μύθοι στο Δήμο Κορινθίων'' - ΒΙΝΤΕΟ

0



Αδυνατώ να κατανοήσω τη συνεχή επίκληση εγκαινίων και παραδόσεων έργων από το Δήμαρχο και συνεχώς να διαψεύδεται.

1. Στις 27 Σεπτέμβρη ανέφερε ότι τον Οκτώβριο θα γίνουν τα εγκαίνια του ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην Αγία Άννα-Μπαθαρίστρα Κορίνθου, παρουσία μάλιστα της Υπουργού κας Κεραμέως. Φθάσαμε μέσα Γενάρη και το κτίριο ακόμα να παραδοθεί σε λειτουργία και να γίνουν τα εγκαίνια.

2. Τον Φλεβάρη 2020 ανέφερε ότι τον Μάϊο θα γίνουν τα εγκαίνια της πλατείας ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ (ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ). Πέρασε ο Μάϊος και τα εγκαίνια μεταφέρθηκαν το Σεπτέμβριο. Πέρασε και ο Σεπτέμβριος και η παράδοση μεταφέρθηκε τα Χριστούγεννα. Φθάσαμε μέσα Γενάρη και η πλατεία ακόμα κατασκευάζεται.

3. Τον Οκτώβριο 2020 ανέφερε ότι σε τρεις (3) μήνες (δηλαδή μέχρι το Γενάρη 21) θα παραδοθεί το έργο εκμετάλλευσης του νερού του βιολογικού καθαρισμού για ΑΡΔΕΥΣΗ καλλιεργειών. Φθάσαμε μέσα Γενάρη και το έργο παραμένει ημιτελές σε ποσοστό υλοποίησης 65%.

4. Αρχές 9 Δεκέμβρη ανέφερε ότι σε τέσσερις (4) μήνες θα παραδοθεί το έργο Αντικατάστασης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ, που είχε διακοπεί πάνω από 8 μήνες. Πέρασε ήδη πλέον του μηνός και το έργο, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να εκτελείται, δεν διαφαίνεται να ολοκληρωθεί πριν από ένα εξάμηνο (ολοκλήρωση αγωγών, αποκαταστάσεις ασφαλτοστρώσεων, 720 νέα υδρόμετρα, σύνδεση 340 υπαρχουσών αναμονών).

Σημειώνουμε ότι όλα αυτά τα έργα προέρχονται από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 16/01/2021

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Σταυρέλης: ''Εγκαίνια & μύθοι στο Δήμο Κορινθίων'' - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator