Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: «Ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει αντιπολίτευση στην καθαριότητα γιατί ήταν άχρηστοι» - ΒΙΝΤΕΟ

0Βολές κατά ριπάς και κατά πάντων του αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Δημήτρη Μπίτζιου για την προηγούμενη κατάσταση στον τομέα καθαριότητας του Δήμου.

Η πραγματικότητα τον δικαιώνει. Η αλήθεια είναι πως στο θέμα της καθαριότητας σε όλο το Δήμο, αντιπολίτευση δε μπορεί να γίνει.

«Αυτοί που δεν έκαναν τίποτα ζητάνε και τα ρέστα» έγραψε στο fb μαζί με το παρακάτω βίντεο:

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Κορινθίων:

Δήμος Κορινθίων: Οι εργασίες στο σάρωθρο έγιναν μετά από 11 χρόνια και για πρώτη φορά με πιστοποίηση

Σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων ο δήμος Κορινθίων ανακοινώνει τα κάτωθι:

Ο Δήμος Κορινθίων συναισθανόμενος την ευθύνη για την ασφάλεια και προστασία των εργαζομένων, καθώς και τις παρατηρήσεις του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) σχετικά με τη συντήρηση, αποκατάσταση και ασφαλή λειτουργία των οχημάτων και μηχανημάτων του, ξεκίνησε με την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής ένα νέο πρόγραμμα τακτικής και έκτακτης συντήρησης τους, με έμφαση στην αποκατάσταση όλων των βλαβών και φθορών που παρουσιάζει ο στόλος, σε συνεργασία πάντα με τους επίσημους αντιπροσώπους και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Στο πνεύμα αυτό και με δεδομένο ότι στο συγκεκριμένο μηχάνημα (σάρωθρο) είχε να πραγματοποιηθεί γενική συντήρηση με αποκατάσταση όλων των βλαβών και φθορών, τόσο του πλαισίου όσο και της υπερκατασκευής, με επίσκεψη του στον επίσημο αντιπρόσωπο και στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του, πλέον των έντεκα (11) ετών, αποφασίστηκε να σταλεί το μηχάνημα στις εγκαταστάσεις του επίσημου αντιπροσώπου, προκειμένου να εκτελεστούν όλες οι απαραίτητες εργασίες τακτικής και έκτακτης συντήρησης του.

Οι συγκεκριμένες εργασίες πραγματοποιήθηκαν τελικώς με χρήση και τοποθέτηση των γνήσιων ανταλλακτικών, όπως αυτά αναλυτικά περιγράφονται στα συνοδευτικά έγγραφα και την σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της συνεργαζόμενης επίσημης αντιπροσωπίας και σύμφωνα με τις επιταγές και τα πρωτόκολλά συντήρησης του κατασκευαστή, προκειμένου έτσι να διασφαλιστεί η σχετική εγγύηση καλής και ασφαλούς λειτουργίας του μηχανήματος.

Επισημαίνεται τέλος ότι η αξία του συγκεκριμένου μηχανήματος (σάρωθρο), ξεπερνά τις 272.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: «Ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει αντιπολίτευση στην καθαριότητα γιατί ήταν άχρηστοι» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator