ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Μπίτζιος κρατά όρθια τη Δημοτική Αρχή !!!

0



Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει μετά την εκλογή Νανόπουλου στην Κόρινθο, ότι ο αντιδήμαρχος του Δημήτρης Μπίτζιος, θα άφηνε στην άκρη, πολλά πράγματα και θα εξελισσόταν σε ένα πολυεργαλείο, που καθημερινά βγάζει ασπροπρόσωπη την δημοτική αρχή της Κορίνθου.
Στον δύσκολο, ευαίσθητο και πολυδαίδαλο τομέα της καθαριότητας, φώτισε το άστρο του Μπίτζιου, απο την πρώτη μέρα.
Με τον δικό του τρόπο, το ύφος το ξεχωριστό και την αμεσότητα του, κατάφερε να λειτουργήσει μία απαιτητική υπηρεσία που δεν είναι για πολλούς και αυτό έχει αποδειχθεί τις προηγούμενες δεκαετέες. Ελάχιστοι αντιδήμαρχοι τα κατάφεραν να βγουν αλώβητοι απο το πόστο αυτό και να κρατήσουν και τον δήμο καθαρό.
Καθαρό όσο γίνεται, γιατί ποτέ δεν θα λείψουν τα προβλήματα, αφου η καθαριότητα πρωτίστως είναι θέμα παιδείας.
Και όμως βρήκε κώδικα επικοινωνίας με τους υπαλλήλους, αναμόρφωσε τον στόλο, παρήγγειλε νέα αυτοκίνητα και εργαλεία και έτσι έχει πετύχει να θεωρείται μακράν ο καλύτερος και δημοφιλέστερος αντιδήμαρχος της Κορίνθου.
Πολλοί είναι αυτοί ακόμα και αντίπαλοι του που λένε δημόσια ότι ο Μπίτζιος κρατά όρθια την δημοτική αρχή και ισοσκελίζει ελλείματα που έχουν φανεί απο καιρό στην εικόνα της.
Μπορεί στο δημαρχείο της Κορίνθου να είναι αρκετοί αυτοί που θεωρούν τον Δημήτρη Μπίτζιο...μύγα μέσα στο γάλα, αλλά μάλλον δεν έχουν αναλογιστεί πως θα φαίνονταν όλα σήμερα αν δεν υπήρχε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας.
Δεν έχει επιτύχει απλά στον τομέα της καθαριότητας, αντιμετωπίζοντας καθημερινά προβλήματα με ταχύτητα, έχει πετύχει να είναι ή να φαίνεται τουλάχιστον το στέλεχος που ωραιοποιεί την δημόσια εικόνα της δημοτικής αρχής, που ακόμα υπολείπεται πολύ στους άλλους τομείς.
Εξαντλεί με φιλότιμο τις δυνατότητες του και παράλληλα αντιμετωπίζει τον κόσμο με τρόπο φιλικό και εξυπηρετικό.
Είναι μακράν ο καλύτερος!

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Μπίτζιος κρατά όρθια τη Δημοτική Αρχή !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator