ΚΙΑΤΟ: "Έριξαν" το διαδίκτυο για να αναβληθεί η συζήτηση με τα σοβαρά προβλήματα με το πόσιμο νερό !!!

0Είναι τόσο ευαίσθητο το ΖΟΟΜ - (η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ο Δήμος Σικυωνίων για τα Δημοτικά Συμβούλια μέσω τηλεδιασκέψεων) - όσο το αχυρένιο σπίτι στο παραμύθι με τα τρία γουρουνάκια και μπορεί να πέσει με ένα …φύσημα; Ή μήπως χρειάζεται κάτι πιο δραστικό, όπως για παράδειγμα η κατάθεση κοινής πρότασης από τις τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Λέγγας - Παπαγεωργίου - Νανόπουλος - Χουσελάς) για να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Προ Ημερήσιας Διάταξης τα σοβαρά προβλήματα με το πόσιμο νερό στον Δήμο μας; 

Ό,τι κι αν φταίει το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναβλήθηκε!
Το ρίξαμε το Σύστημα, συνδημότες μου!

Το σύστημα του ΖΟΟΜ. Για το άλλο θα μας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω. Αλλά που θα πάει; Θα το ρίξουμε κι αυτό...
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: "Έριξαν" το διαδίκτυο για να αναβληθεί η συζήτηση με τα σοβαρά προβλήματα με το πόσιμο νερό !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator