ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Δωρεάν υπηρεσίες Ψυχολόγου και Κοινωνικού Λειτουργού

0



Ο δήμος Σικυωνίων, με δεδομένες τις συνθήκες που αναπτύσσονται μετά την εφαρμογή του νέου lockdown, θα λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.

Η γραμμή, ως δωρεάν δίαυλος επικοινωνίας θα υποστηρίζει ανώνυμα και εμπιστευτικά τους πολίτες του δήμου που αναζητούν συμβουλευτική και κοινωνική στήριξη στο πλαίσιο της πανδημίας του Covid-19.

Συγκεκριμένα, η γραμμή θα στελεχώνεται από ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό, οι οποίοι θα διευθετούν θέματα όπως η διαχείριση της πανδημίας Covid-19 στον πληθυσμό του δήμου και οδηγίες για παιδιά και οικογένειες για την αντιμετώπιση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωνοϊού.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Γ. Γεννηματά 2, Κιάτο
τηλ. 2742 360 100
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Δωρεάν υπηρεσίες Ψυχολόγου και Κοινωνικού Λειτουργού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator