ΚΙΑΤΟ: Ανέκδοτο έχουν καταντήσει τα δελτία τύπου της δημοτικής αρχής !!!

0
Άφθονο γέλιο χαρίζουν τα δελτία τύπου της δημοτική αρχής του Σπύρου Σταματόπουλου στο Κιάτο.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα τέτοιο που αφορά στην πυροπροστασία όλων των σχολικών κτηρίων του δήμου Σικυωνίων και μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να το λάβει κανείς αφού η κατάσταση στα σχολεία του δήμου είναι πραγματικά τραγική.

Ο Μάρκος Λέγγας δεν το άφησε ασχολίαστο και έγραψε σχετικά στο fb:

Το ανέκδοτο της ημέρας (κακόγουστο και πληρωμένο για δημοσίευση):

"Ο δήμαρχος τόνισε ότι τόσο για τον ίδιον προσωπικά όσο και για το σύνολο της δημοτικής αρχής ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας και της συντήρησης των σχολικών υποδομών αποτελούν απόλυτες προτεραιότητες".

Μάρκος Λέγγας

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ανέκδοτο έχουν καταντήσει τα δελτία τύπου της δημοτικής αρχής !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator