ΚΙΑΤΟ: Με ποια απόφαση τοπικού ή δημοτικού συμβουλίου έσκαψαν την πλατεία Φιλύρα;;;

0
Στο Δήμο Σικυωνίων των ημετέρων ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.
Τελευταίο δείγμα οι τεχνικές παρεμβάσεις στην Πλατεία Φιλύρα του Κιάτου και συγκεκριμένα η κατεδάφιση τσιμεντένιων τμημάτων της πλατείας για δημιουργία περισσότερου χώρου για τις πλησίον επιχειρήσεις.
Με ποια απόφαση τοπικού, δημοτικού συμβουλίου ή συμβουλίου ποιότητας ζωής έγιναν αυτά τα έργα κύριοι της Δημοτικής Αρχής;;;
Πολύ σοβαρό το θέμα... θα επανέλθουμε σύντομα.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με ποια απόφαση τοπικού ή δημοτικού συμβουλίου έσκαψαν την πλατεία Φιλύρα;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator