Βασίλης Νανόπουλος: «Εμείς κάνουμε αγώνα καθημερινά να τελειώσει το έργο της πλατείας»

0-ΟΣΟΙ θέλουν την έκπτωση του εργολάβου εδώ και τώρα θέλουν να σταματήσει το έργο της πλατείας για 3 χρόνια

-Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Κορινθίων για την Π.Τσαλδάρη, τις ευθύνες του κ.Πνευματικού και τις μεθοδεύσεις το έργο να μην ολοκληρωθεί

Αυστηρό μήνυμα προς όλους εκείνους που μεθοδεύουν την μη ολοκλήρωση της πλατείας Π.Τσαλδάρη έστειλε το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Μιλώντας στους εκπροσώπους τύπου ο Δήμαρχος θέλησε να ενημερώσει τους Κορίνθιους για όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν το έργο, την εξέλιξη των εργασιών, τον καθημερινό αγώνα το έργο να τελειώσει αλλά και τις κινήσεις των όψιμων τιμητών που επιχειρούν η πλατεία να «παγώσει» εκ νέου για 3 χρόνια με την έκπτωση του εργολάβου.

«Θέλω να σας βεβαιώσω πως ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες του, οι υπάλληλοι του δήμου δίνουμε καθημερινό αγώνα να τελειώσει η πλατεία το συντομότερο δυνατό γιατί αυτό θέλουν οι Κορίνθιοι. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που επιδιώκουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ έκπτωση του εργολάβου και δεν το λένε, αλλά αυτό έχει ως συνέπεια, να καθυστερήσει η πλατεία, να γίνει διακοπή εργασιών για 3 χρόνια. Όσοι λοιπόν, ο κ.Πνευματικός και όσοι συμπλέουν μαζί του λένε ότι πρέπει να γίνει τώρα αμέσως η έκπτωση του εργολάβου, δεν λένε ότι επιδιώκουν να σταματήσουν τα έργα στην πλατεία και με δικαστικές διαμάχες για 3 χρόνια η πλατεία να μείνει ημιτελής.

Αυτό θέλω να το ξέρουν οι Κορίνθιοι! Οι Κορίνθιοι που έχουν δώσει εντολή στο Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή να τελειώσει η πλατεία και να τους αποδοθεί για χρήση!

Η δημοτική μου αρχή παρέλαβε την πλατεία σταματημένη για ένα χρόνο και περισσότερο. Παραλάβαμε από τον κ.Πνευματικό και την δημοτική του αρχή μια σύμβαση η οποία ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Το είχαμε πει πολλές φορές στο ΔΣ και προσπαθούμε τώρα να διορθώσουμε τα λάθη του κ.Πνευματικού ο οποίος έχει πολλές ευθύνες και δεν του επιτρέπεται σήμερα να παριστάνει τον τιμητή. Για τις παραλείψεις του! Για τα λάθη του που μας οδήγησαν στο σημείο που είναι η πλατεία σήμερα.

Η πλατεία θα τελειώσει!

Το σχέδιο του κ.Πνευματικού και όσων συμπλέουν μαζί του είναι να μην πληρωθεί ο εργολάβος για έργα που έχει κάνει. Με τις καταγγελίες και τις προσφυγές που έχουν γίνει επηρεάζεται η οικονομική υπηρεσία και δεν πληρώνει έργα που έχουν γίνει!

Επιδιώκουν να υπάρχουν ποινικές ρήτρες με σκοπό ο εργολάβος να σταματήσει από μόνος του το έργο. Επιδιώκουν την έκπτωσή του με ότι αυτό σημαίνει! Αλλά το σχέδιο του αυτό, δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει σε ότι μας αφορά!

Η υποκρισία περισσεύει γιατί ήξερε πολύ καλά ο κ.Πνευματικός τον υπεργολάβο τον οποίον τώρα καταγγέλλει. Το χω πει και στο ΔΣ το έχει ομολογήσει και ο ίδιος. Ήταν γνωστοί από το 1982 σαν συνδικαλιστές και οι 2 στο ΠΑΣΟΚ. Ήξερε λοιπόν ποιος είναι ο υπεργολάβος και όφειλε να ξέρει τη σχέση που υπήρχε με τον εργολάβο. Εγώ δεν το ήξερα αλλά αυτός το ήξερε και όφειλε να το πει και στο Δ.Σ.

Προεξοφλεί ο κ.Πνευματικός πως δεν θα γίνει η πλατεία! Ενδεχομένως μεθοδεύει διάφορα! Αλλά πρέπει να πει στους Κορίνθιους. Θέλει ή δεν θέλει να τελειώσει η πλατεία. Ξεκάθαρα πράγματα! Όχι μισές αλήθειες!

Ποιο είναι το έγκλημα του εργολάβου; Γιατί λέει ότι ο εργολάβος έχει κάνει έγκλημα. Ποιο είναι;

Είπε ότι δεν θα ορίσει υπεργολάβο και παρέβη αυτήν του την δέσμευση, αν το είχε δηλώσει δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Το τι θα γίνει, εάν θα καταστεί έκπτωτος ή όχι θα το πουν τα αρμόδια όργανα και όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Ανεπίτρεπτο όμως είναι σήμερα από εκείνους που κάνουν τους τιμητές να δημιουργούν εμπόδια καθημερινά στη δημοτική αρχή για να μην τελειώσει η πλατεία. Κι αυτό οι Κορίνθιοι πρέπει να το ξέρουν!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: «Εμείς κάνουμε αγώνα καθημερινά να τελειώσει το έργο της πλατείας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator