Κοινωνικό Φροντιστήριο Σικυωνίων: Ξεκινούν οι εγγραφές!

0Για 8η χρονιά συνεχίζεται η λειτουργία του – Κάλεσμα και προς εθελοντές εκπαιδευτικούς απευθύνει η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Σικυωνίων

Για 8η συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Σικυωνίων θα σταθεί δίπλα σε μαθητές οικονομικά αδύνατων οικογενειών και θα τους στηρίξει στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη γνώση και να πραγματώσουν το όνειρό τους στην εκπαίδευση.

Οι εγγραφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα διαρκέσουν έως το τέλος του Οκτωβρίου, προκειμένου να συγκροτηθούν τμήματα που θα στηρίξουν αρχικά τους μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου.

Οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο κάθε χρονιά ανήκουν στο Σώμα Εθελοντών του δήμου Σικυωνίων, ενώ η δομή στεγάζεται στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου. Οι εθελοντές εκπαιδευτικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μαθητές Λυκειακών Τάξεων και μαθητές που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ανοικτές παραμένουν οι αιτήσεις και για εθελοντές καθηγητές που συμμερίζονται και υποστηρίζουν τις ιδέες του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης και επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε παιδιά και νέους που χρειάζονται υποστήριξη στην εκπαιδευτική τους προσπάθεια.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν, με την πανδημία του κορωνοϊού, ενημερώνουμε ότι τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα πρωτοκόλλα που ισχύουν για τα σχολεία.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου, αλλά οι εγγραφές θα γίνονται στην Κοινωνική υπηρεσία του δήμου Σικυωνίων.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δημαρχείο γραφείο 4, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοινωνικό Φροντιστήριο Σικυωνίων: Ξεκινούν οι εγγραφές!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator