Ανοιχτή επιστολή προς ΔΕΥΑ Σικυωνίων

0Προς ΔΕΥΑ Σικυωνίων

Η επιχείρηση καφέ Cuppa Roastery με έδρα το Κάτω Διμηνιό σας αποστέλλει αυτή την επιστολή προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά της και τη δυσαρέσκεια για τις για τις τακτικές διακοπές υδροδότησης (4 σε 40 ημέρες), από τις 28 /8 ως και 8 /10, οι οποίες καθιστούν ζημιογόνα τη λειτουργία της επιχείρησης. Στο σύνολο τους οι διακοπές αυτές έλαβαν χώρα σε ώρες αιχμής, πρωινές από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Επιπροσθέτως, να σημειωθεί ότι κάποιες φορές είχαμε έλλειψη υδροδότησης 2 και άλλες φορές έως και 6 συνεχόμενες ώρες.
Θα επιθυμούσαμε να αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση της περιοχής για να μην αναγκαστούμε να προβούμε σε διεκδίκηση αποζημιώσεων. 

Με εκτίμηση η επιχείρηση Cuppa Coffee Roastery
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοιχτή επιστολή προς ΔΕΥΑ Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator