Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Οι διακονιαραίοι να φύγουνε, νέοι επιχειρηματίες στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου" !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0



Eξελίξεις στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και ο αντιδήμαρχος Κορινθίων Δημήτρης Μπίτζιος μιλάει με νέους επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Πρόσφατα ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος δεσμεύτηκε να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα και αναμένεται να τοποθετηθεί στο νέο Δ.Σ., το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

«Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως το τζάμπα πέθανε. Δεν έχουν θέση στον Ατρόμητο, όσοι δεν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά και δεν είναι συνεπείς σ’ αυτά που είχαν υποσχεθεί. Ο Ατρόμητος θα πρωταγωνιστήσει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Η νέα διοίκηση θα είναι ισχυρή με δυνατούς επιχειρηματίες που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, όπως ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος, τον οποίο ευχαριστώ και προσωπικά... Πάμε Δυνατά με πρόεδρο τον Κώστα Φλόκα και Αντιπρόεδρους τους Γιάννη Ντοχα & Χρήστο Χριστίδη », είπε χαρακτηριστικά ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας του Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Οι διακονιαραίοι να φύγουνε, νέοι επιχειρηματίες στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου" !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator