ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Συνάντηση εργασίας στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας

0Συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κο Χαράλαμπο Τετράδη καθώς και τον υποδιευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας κο Γιώργο Μπράβο πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη. 

Κεντρικό θέμα της συζήτησής τους υπήρξε η αναφορά των Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Δήμο Σικυωνίων σχετικά με την παραβατικότητα που παρατηρείται στις εν λόγω αγροτικές περιοχές που πλήττει ιδιαιτέρα την παραγωγή των αγροτών. 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κος Τετράδης Χαράλαμπος ενημέρωσε την κα Σούκουλη  ότι λόγω της ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στην Κορινθία έχει υπάρξει αύξηση της ΟΠΚΕ από 9 αστυνομικούς σε 22 αστυνομικούς, καθώς και αύξηση της ομάδας ΔΙΑΣ από 14 αστυνομικούς σε 24 αστυνομικούς. Παράλληλα, έγινε γνωστό στη Βουλευτή ότι τους τελευταίους 4 μήνες ιδρύθηκε ομάδα αντιμετώπισης εγκληματικότητας που ασχολείται ειδικά με το ζήτημα των Ρομά. Αποτέλεσμα της ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό των αστυνομικών μας δυνάμεων είναι ότι για την περιοχή του Α.Τ. Σικυωνίων έχει υπάρξει μείωση κλοπών κατά 40%, αύξηση εξιχνίασης κλοπών κατά 46% και μείωση κλοπών οχημάτων κατά 54%. 

Τα ίδια ποσοστά καταπολέμησης της παραβατικότητας και ελαφρώς καλύτερα εμφανίζονται σε ολόκληρη την Κορινθία με χαρακτηριστικό παράδειγμα την μείωση των ληστειών κατά 56%. Από την πλευρά της η Βουλευτής Κορινθίας κα Σούκουλη δήλωσε χαρακτηριστικά «Η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης για πάταξη της εγκληματικότητας τηρείται στο ακέραιο χάρη στην άοκνη προσπάθεια των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Ευχαριστώ τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κο Χαράλαμπο Τετράδη και όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας για την εξαιρετική εργασία τους. 

Όταν οι αριθμοί μιλούν τα πολλά λόγια περιττεύουν. Ο νόμος οφείλει να τηρείται από όλους και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Θα αναλάβω περαιτέρω πρωτοβουλίες προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση!»

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Συνάντηση εργασίας στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator