Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Γι' αυτό οι ανύπαρκτοι εκλογομάγειρες του δημοτικού χαβαλέ σας κόβουν το νερό" !!!

0Στις 24 Ιουλίου σας ενημέρωσα για την Οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑΣ. Ο διευθυντής της σε ερώτησή μου για το χρέος της εταιρείας το καλοκαίρι στη ΔΕΗ με ενημερωνε οτι τελος του 2018 ηταν 327.000€. Αυτή την εντολή είχε λάβει απο το αφεντικό του, να τον ρωταω το καλοκαιρι του 2020 ποιο ειναι το χρέος και να μου απανταει για το 2018. Γιατι?????

Γιατί το χρέος ειναι 800.000€.....

Και γιατι υπάρχει χρεος στο ΙΚΑ πανω απο 600.000€.

Και γιατί υπάρχουν χρέη και σε ιδιώτες....

Γιατί ετσι κερδίζονται εκλογές στη Μπανανία....

Και γι αυτό οι ανύπαρκτοι εκλογομαγειρες με το μηδενικό όραμα ΣΑΣ κόβουν το νερό....Μπας και μαζέψουν τα ασυμμαζευτα του δημοτικού χαβαλέ που έχουν οικοδομήσει 10 χρόνια!!!

Θα τα πούμε αρμοδίως......Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Γι' αυτό οι ανύπαρκτοι εκλογομάγειρες του δημοτικού χαβαλέ σας κόβουν το νερό" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator