ΔΙΜΗΝΙΟ: Delivery απορριμματοφόρο με ραντεβού για τους ημετέρους της δημοτικής αρχής !!!

0Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο (άνω) Διμηνιό με τους ημετέρους της δημοτικής αρχής του χαβαλέ.
Κρεμάνε τα σκουπίδια έξω από σπίτια τους (φωτο) για να περάσει να τα πάρει το απορριμματοφόρο με ραντεβού παρακαλώ !!! 
Μερικές φορές κορνάρουν κιόλας για να τα παραλάβουν κατ'ιδίαν οι υπάλληλοι καθαριότητας !!!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Διμηνιό θα έπρεπε να είχε περισσότερους κάδους απορριμμάτων βάσει των κατοικιών, αλλά υπάρχουν ελάχιστοι και οι περισσότεροι από αυτούς είναι συγκεντρωμένοι γύρω από τους ημέτερους της δημοτικής αρχής.

Το Διμηνιό περιμένει ακόμα τους ατομικούς κάδους, που θα έρθουν μετά από διαγωνισμό που δε γνωρίζει κανείς αν έγινε ή αν θα γίνει.
Μάλλον το χωριό δεν είναι στο πιλοτικό σχέδιο και γιαυτό πιλοτάρουν τα σκουπίδια σε γνωστό σπίτι του χωρίου και των διοικούντων.

Θα επανέλθουμε στο θέμα σύντομα.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΙΜΗΝΙΟ: Delivery απορριμματοφόρο με ραντεβού για τους ημετέρους της δημοτικής αρχής !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator