Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Καθαρισμοί σε όλο το νομό για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

0Σε όλο το νομό Κορινθίας βρίσκονται σε εργασίες επεμβάσεων, μηχανήματα έργου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα από την έλευση του κυκλώνα «Ιανός».
Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας από εχθές το απόγευμα έχει έρθει σε επαφή με όλους τους προέδρους των πυρόπληκτων περιοχών έτσι ώστε να υποδείξουν οι ίδιοι τις θέσεις στις οποίες πιθανόν να εμφανιστούν προβλήματα κατά την έλευση του κυκλώνα δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στις περιοχές των Κεχριών, Λουτρών Ωραίας Ελένης, Αλμυρής, Γαλατακίου και Αθικίων.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μισθώνοντας εβδομήντα και πλέον μηχανήματα, η ΠΕ Κορινθίας σε συνεννόηση με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και Δημάρχων, έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, αυλακίων, αποφράξεις φρεατίων κ.α, με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση των έντονων επικείμενων καιρικών φαινομένων και τα προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν.
Τα μηχανήματα της Περιφέρειας θα παραμείνουν στις τοπικές κοινότητες και θα συνδράμουν στο έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας εφ όσον αυτό απαιτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει ο κυκλώνας «Ιανός» και με σκοπό να αποφευχθούν όσο είναι εφικτό τα έντονα πλημμυρικά συμβάντα.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Καθαρισμοί σε όλο το νομό για τα έντονα καιρικά φαινόμενα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator