ΚΙΑΤΟ: Έτοιμα τα πεζοδρόμια στο κέντρο να υποδεχτούν τους αθίγγανους της πόλης !!!

0


 


Το parakato κυκλοφορεί, παρατηρεί και καταγράφει.
Εδώ πολλά λόγια δε γράφουμε... η αλήθεια δεν τα χρειάζεται.
Τα πολλά λόγια χρειάζονται εκεί που χρειάζεται να κρυφτεί η αλήθεια.
Εδώ μιλάμε με την πραγματικότητα.
Πάμε λοιπόν:

Θεωρούμε εξαιρετική την κίνηση της Δημοτικής αρχής να πλύνει τα πεζοδρόμια σε ένα κεντρικότατο σημείο της πόλης, μπροστά στο λιμάνι που κατασκηνώνουν οι αθίγγανοι της πόλης, διότι η κατάσταση ήταν αφόρητη από τη μπίχλα σε συνδυασμό με τα παρακείμενα σκουπίδια στους σαραβαλιασμένους κάδους, όπου τα αδέσποτα κάνουν πάρτι καθημερινά όπως βλέπετε εδώ:Έτσι λοιπόν σήμερα 22/9 συνεργείο του Δήμου έπλυνε όλο το πεζοδρόμιο μπροστά από το λιμάνι:


Μετά από λίγη ώρα όμως:

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Έτοιμα τα πεζοδρόμια στο κέντρο να υποδεχτούν τους αθίγγανους της πόλης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator