ΚΙΑΤΟ: "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" λένε οι πολίτες του οικισμού της Τραγάνας

0


 
-ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ, λένε οι πολίτες του οικισμού της Τραγάνας απευθυνόμενοι στην ανίκανη και ανύπαρκτη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων.

-Δύο [2] και πλέον χρόνια έχει ξεραθεί ο ιστορικός πλάτανος  στην πλατεία της Τραγάνας και η Δημοτική αρχή, κυρίως στα σοβαρά ζητήματα της περιποίησης και προστασίας του περιβάλλοντος, είναι παντελώς απούσα. 

-Πρόσφατα είχα δημοσιεύσει κείμενο με την τοξική βόμβα του ΧΥΤΑ Κιάτου που απειλεί εδώ και 7-8 χρόνια την  υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

-Μεταξύ των άλλων ανέφερα:

-«Από τα σοβαρότερα προβλήματα της περιοχής, που πέραν των άλλων συνετέλεσαν στις μεγάλες καταστροφές το 2018, είναι η τοξική βόμβα του ΧΥΤΑ Κιάτου. 

-Δυστυχώς για τον τόπο μας δεν έγινε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από τη Δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια, παρά τα μεγάλα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για να αποκατασταθεί ο ΧΥΤΑ και η ευρύτερη περιοχή, που αποτελεί το σοβαρότερο πρόβλημα του τόπου μας, για την υγεία των κατοίκων, τη προστασία του περιβάλλοντος, της θάλασσας και του υδροφόρου ορίζοντα.

-Οι υπεύθυνοι αυτού του καταντήματος για τον τόπο μας, αυτής της τραγωδίας, να ξέρουν ότι η υγεία των κατοίκων και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι πάνω από τα αξιώματα που κατέχουν». 

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" λένε οι πολίτες του οικισμού της Τραγάνας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator