ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Παραιτήθηκε ο Ηλίας Κοφινάς

0Την παραίτησή του υπέβαλε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κορίνθου ο αντιπρόεδρος Ηλίας Κοφινάς.
Σε δήλωσή του ευχαριστεί τους εργαζόμενους και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και τους εύχεται καλή συνέχεια.
Παράλληλα δήλωσε πως θα παραιτηθεί κι από το Δ.Σ. των κληροδοτημάτων του νοσοκομείου κατά την πρώτη συνεδρίαση του 2020 όταν αυτή πραγματοποιηθεί.
Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Κοφινάς υπήρξε από τους θεμελιωτές (μεταξύ άλλων) της πρόσφατης αναμόρφωσης του νοσοκομείου Κορίνθου και η Κορινθιακή κοινωνία του χρωστάει πολλά.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Παραιτήθηκε ο Ηλίας Κοφινάς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator