ΚΙΑΤΟ: Αγαπητοί Φενεάτες, απολαύστε το σαν "βοϊδίσιο όργωμα... αργό, σταθερό και βαθύ" !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Κατανοούμε πλήρως τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας στον ορεινό Δήμο Σικυωνίων και ειδικότερα στο Φενεό αλλά και τις γύρω περιοχές, όπως παρουσιάζονται αναλυτικά εδώ.

Ας μας συγχωρέσουν οι ορεινοί φίλοι μας αλλά εμείς εδώ στα πεδινά λέμε πως "τις ακαθαρσίες τις καθαρίζουν αυτοί που τις  κάνουν".

Ας προσέχατε δηλαδή.., το λέμε ευγενικά !!!


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Αγαπητοί Φενεάτες, απολαύστε το σαν "βοϊδίσιο όργωμα... αργό, σταθερό και βαθύ" !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator