Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Βούρκος η λίμνη Στυμφαλίας και πολυπληθές κοινόβιο για ψήφους τα 52 στρέμματα στην Τραγάνα»

0


Το γράφω εδώ για να το δει εκείνος που πρέπει, και όχι οι αποδεδειγμένα στάσιμοι επι 10 χρόνια, όσο και αν γίνεται απόπειρα τωρα ν'αλλάξουν καποιοι αυτά που ορθώς έλεγαν κραυγάζοντας πριν.

Α) Η λιμνη Στυμφαλίας εχει γίνει βούρκος. Δεν χρειαζεται μονο προστασία της υδρολογικης λεκάνης, που συμφώνησα και συμφωνώ. Χρειάζεται εκβαθυνση, διαστρωμάτωση και πολλαπλές χρήσεις (περιβαλλοντική, χρήσεις αρδευσης, τουριστική). Σε αυτό θα είμαι ΜΑΖΙ όπου και όποτε χρειαστεί ΙΔΙΟΙΣ ΕΞΟΔΟΙΣ.

Β) Τα 52 στρεμματα στην Τραγάνα εαν δεν καθαριστούν ΑΜΕΣΑ, φωταγαγηθούν και δεν αρχίσει εστω τμηματική αξιοποίηση, σε λιγο θα ειναι απόλυτα πολυπληθές κοινόβιο με ψήφους βέβαια, εύκολης αγοράς ή αστυνομικής "προσέγγισης", αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ για όλη την περιοχή και για πάντα.

Είναι δύο έργα που ελπίζω να αποτελέσουν αντικείμενο της νέας ομάδας.

Δημήτριος Παπαγεωργίου



Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Βούρκος η λίμνη Στυμφαλίας και πολυπληθές κοινόβιο για ψήφους τα 52 στρέμματα στην Τραγάνα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator