ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ: ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

0Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, λαμβάνοντας υπόψη το Καταστατικό του Συλλόγου δραστηριοποιείται σταθερά στην κατεύθυνση της οργάνωσης και της λειτουργικότητας της τοπικής αγοράς, στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της τοπικής Οικονομίας.

Σε αυτή τη βάση αναλάβαμε και συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες τόνωσης της επισκεψιμότητας της πόλης μας και της ελκυστικότητας της αγοράς της.

Μια από τις πλέον επιτυχημένες πρωτοβουλίες αποτελεί η διοργάνωση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, που επί σειρά ετών γεμίζει της αγορά του Κιάτου με ικανοποιημένους καταναλωτές. Έτσι και φέτος προγραμματίσαμε την Λευκή Νύχτα 2020, με πλήθος εκδηλώσεων, για το Σάββατο 8 Αυγούστου.

Το 2020 αποτελεί μια ιδιαίτερη χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, που ταλαιπωρεί την κοινωνία μας. Η Διοίκηση του Συλλόγου είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη και ευαίσθητη σχετικά με την ανάγκη που υπάρχει να φροντίσουμε όλοι για τη θωράκιση του πολύτιμου αγαθού της δημόσιας υγείας. Συνεργάζεται στενά γι’ αυτό με τις αρχές του τόπου και τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Ελέγχουμε σε καθημερινή βάση τις επιδημιολογικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη μας και είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι τα ελάχιστα κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί, λόγω της υπευθυνότητας που έχουν επιδείξει οι συμπολίτες μας, δεν έχουν πολλαπλασιαστεί. Απεναντίας το Κιάτο ήταν και παραμένει μια ασφαλής πόλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Στο πνεύμα της συνέχισης της διασφάλισης της δημόσιας υγείας και κατόπιν των παροτρύνσεων των αρμόδιων υπηρεσιών, η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, προτάσσοντας τη δημόσια υγεία, αποφάσισε να ματαιώσει τη διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας 2020.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό είναι ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα για τις ήδη πολύ ταλαιπωρημένες επιχειρήσεις του τόπου μας. Στην πλειοψηφία τους όμως, παρά την τεράστια ανάγκη για τόνωση του τζίρου, οι επιχειρηματίες του Κιάτου συντάσσονται με την απόφαση της Διοίκησης του Συλλόγου τους.

Πρέπει να αντιληφθεί η Πολιτεία τις προσπάθειες που κάνουν οι επιχειρήσεις να βοηθήσουν στη συνολική προσπάθεια νίκης κατά του κορωνοϊού. Πρέπει να σταθεί λοιπόν αρωγός και στυλοβάτης για αυτές τις επιχειρήσεις και να τις ενισχύσει με κάθε τρόπο, γιατί οι επιχειρηματίες του τόπου μας διακυβεύουν τη διατήρηση της εργασίας τους, χάριν του κοινού καλού. Περιμένουμε από την Πολιτεία της έμπρακτη στήριξη.

Τέλος ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής, μόνιμους κατοίκους και παραθεριστές, που εμπιστεύονται και προτιμούν την αγορά του Κιάτου.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου δεν εφησυχάζει και είναι έτοιμη, με νέες, καινοτόμες ενέργειες και πρωτοβουλίες να τονώσει την αγορά της πόλης μας.

Καλή και ασφαλή συνέχεια καλοκαιριού.

O Πρόεδρος                              Ο Γραμματέας
Βασίλειος Παγώνης                  Παναγιώτης Κολοβίνος
Δημοσίευση: Αυγούστου 07, 2020
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ: ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator