ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων: Πολιτιστικές διαδρομές 2020 – Όλο το πρόγραμμα

0Ο Δήμος Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ, με αίσθημα ευθύνης έναντι των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας και με πιστή εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων και όλων όσων προβλέπονται για την θωράκιση της δημόσιας υγείας,

πραγματοποιούν και αυτό το καλοκαίρι τις «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ».

Με τις φετινές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν σημείο αναφοράς κάθε γωνιά του Δήμου αλλά και τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα στην πλειοψηφία τους, επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους δημότες και τους επισκέπτες μας όμορφες βραδιές Μουσικής, Θεάτρου, Ποίησης.

Σας καλώ όλους να βαδίσουμε στις φετινές «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» με προσοχή, σύνεση, ασφάλεια και σεβασμό! Να τηρήσουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και να απολαύσουμε ένα ιδιαίτερο αλλά ξεχωριστό καλοκαίρι!

Ο Δήμαρχος Κορινθίων
Βασίλης Νανόπουλος

Δημοσίευση: Αυγούστου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων: Πολιτιστικές διαδρομές 2020 – Όλο το πρόγραμμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator