ΚΙΑΤΟ: "Πάρτι" κάνουν οι εταιρείες με τα εμφιαλωμένα νερά !!!

0Τελικά δε φαίνεται να προτιμούν και πολύ τον "αγιασμό" του Δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου, (όπως του αρέσει να αποκαλεί το νερό του Κιάτου και του Κάτω Διμηνιού που υποτίθεται πως είναι πόσιμο), οι δημότες αφού οι κάδοι ανακύκλωσης είναι πλήρεις σχεδόν μόνο από άδεια μπουκάλια από εμφιαλωμένα νερά.
Δείτε μόνοι σας τον κάδο ανακύκλωσης της περιοχής σας για να το διαπιστώσετε.
Επιπροσθέτως το βυτίο κάνει χρυσές δουλειές στις περιοχές αυτές, αφού ο κόσμος σχηματίζει ουρά για λίγο πόσιμο νεράκι Λουτρακίου (δείτε εδώ).
Οι δημότες έχουν γυρίσει την πλάτη στον "αγιασμό" ξεκάθαρα πλέον ειδικά και μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του Δημήτρη Παπαγεωργίου ότι ακόμα στο δίκτυο ύδρευσης αυτού του τέλειου Δήμου χρησιμοποιούνται σωλήνες αμιάντου !!! (δείτε εδώ).Δημοσίευση: Αυγούστου 19, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: "Πάρτι" κάνουν οι εταιρείες με τα εμφιαλωμένα νερά !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator