ΚΙΑΤΟ: Παρέμβαση του δήμου Σικυωνίων “σώζει” τα δρομολόγια ΚΤΕΛ στα χωριά του

0Ξεκινούν και πάλι οι γραμμές που εξυπηρετούν την ημιορεινή και ορεινή ζώνη του δήμου και διευκολύνουν τις μετακινήσεις χιλιάδων κατοίκων

Με μια άμεση, ουσιαστική και καθοριστική παρέμβαση ο δήμος Σικυωνίων κατάφερε να διατηρήσει τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς τα χωριά της ημιορεινής και ορεινής ζώνης του. Το ΚΤΕΛ Κορινθίας είχε προβεί πριν λίγο καιρό στη διακοπή συγκεκριμένων δρομολογίων για οικονομικούς λόγους.

Το γεγονός έπεσε αμέσως στην αντίληψη του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου ο οποίος παρενέβη στην ηγεσία του ΚΤΕΛ Κορινθίας. Εκεί μετά από σχετική συμφωνία και ουσιαστική οικονομική συνεισφορά του δήμου, η οποία φτάνει το 60% του κόστους των δρομολογίων, επετεύχθη η επανέναρξή τους.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Σταματόπουλος δεν είναι δυνατόν να μείνουν τα χωριά της ενδοχώρας του δήμου Σικυωνίων χωρίς συγκοινωνία όταν χιλιάδες κάτοικοι που ζουν και εργάζονται εκεί εξυπηρετούνται από το ΚΤΕΛ. Το θέμα είναι πρωτίστως κοινωνικό, τόνισε ο δήμαρχος Σικυωνίων, επισημαίνοντας ότι αντιμετωπίστηκε από τη δημοτική αρχή ως απόλυτη προτεραιότητα.

Τα δρομολόγια που επανέρχονται είναι τα εξής:

01. Κιάτο – Σούλι – Κρυονέρι – Παραδείσι – Γονούσα – Τιτάνη – Μποζικάς – Κιάτο : Κάθε Τρίτη και Πέμπτη

02. Κιάτο – Άνω Διμηνιό - Λαλιώτη – Μεγάλος Βάλτος – Μικρός Βάλτος – Κιάτο: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη

03. Κιάτο – Μούλκι – Βασιλικό – Κιάτο: Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

04. Κιάτο – Καλιάνοι – Λαύκα – Γκούρα – Σιβίστα – Κιάτο: Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή
Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Παρέμβαση του δήμου Σικυωνίων “σώζει” τα δρομολόγια ΚΤΕΛ στα χωριά του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator