Καταγγελία για το Νοσοκομείο Κορίνθου: Ο γιατρός για καφέ και ο νταής διοικητής

0


08:42 πμ κάλεσα στο νοσοκομείο Κορίνθου για να ρωτήσω εάν υπάρχει ΩΡΛ για έκτακτο περιστατικό, με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και να προσέλθω άμεσα.

09:05 πμ θερμομέτρηση στην είσοδο, έλεγχος μάσκας και αφού επικοινώνησαν με τον όροφο που βρίσκεται ο ΩΡΛ, με ενημέρωσαν να προσέλθω για εξέταση σαν έκτακτο περιστατικό.

Την στιγμή που έφτασα έξω από το γραφείο του γιατρού (ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΩΡΛ) τον άκουσα με έκπληξη να λέει στις νοσηλεύτριες "ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ". 

Μετά από μια ώρα αναμονής, αποφάσισα να καταγγείλω το γεγονός.
Η υπεύθυνη εισόδου στα έκτακτα,με παρέπεμψε στην διοίκηση.
Η διοίκηση με παρέπεμψε στο γραφείο του πολίτη.
Το γραφείο του πολίτη μου είπε ότι δεν προβλέπεται πειθαρχικό παράπτωμα.
Με παρέπεμψαν επίσης στην προϊσταμένη, και ξανά στην διοίκηση. 
Δεν υπήρχε καμία διευκόλυνση καταγγελίας του περιστατικού, προσπαθούσαν να με αποτρέψουν στέλνοντας με από γραφείο σε γραφείο ώστε να καλύψουν τον γιατρό που πήγε για καφέ (ή τους υπόλοιπους που με έστειλαν στον γιατρό ενώ ήταν η ώρα του καφέ του,επιφυλάσσομαι).

Εν τέλει, την ώρα που αποχωρούσα από το γραφείο της διοίκησης, αφού απομακρύνθηκα 5 μέτρα τουλάχιστον, έβγαλα την μάσκα που φορούσα κατά την διάρκεια όλων των ανωτέρω.

Εκείνη την στιγμή συναντήθηκα με τον διοικητή του νοσοκομείου (ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ), ο οποίος δεν ρώτησε καν τι θέλω να καταγγείλω, με κοίταξε υποτιμητικά και μου απευθύνθηκε στον ενικό και με εριστικό ύφος  με εκφράσεις "γιατί δεν φοράς μάσκα", "φύγε από δω", "οι υπάλληλοι μου θα κάνουν ότι θέλουν" όταν του ανέφερα ότι εγώ φορούσα μάσκα ενώ κανένας υπάλληλος που μίλησα δεν φορούσε.
Επίσης ενώ του τόνισα την χρήση πληθυντικού αριθμού και ευγένειας επανειλημμένα, συνέχισε στον ενικό λέγοντας "φύγε από δω παιδάκι μου" , λες και είμαστε φίλοι και όχι πολίτης προς διοικητικό υπάλληλο.

Όλα τα παραπάνω καταγγέλθηκαν με αριθμό πρωτοκόλλου 16063 και 16064, και δημοσιεύονται επώνυμα (τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα στο μέσο δημοσίευσης) καθώς και έπειτα από συνεννόηση με δικηγόρο. 

Καθ όλη την διάρκεια του περιστατικού φορούσα μάσκα και μιλούσα στον πληθυντικό και με ευγένεια σε όλους τους υπαλλήλους.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να τους ανεχόμαστε, να τους εκθέσουμε και να βρεθούν προ των ευθυνών τους. Φτάνει πια με τους άριστους που έχουν κάνει τσιφλίκι τους το δημόσιο νοσοκομείο. 

Γεώργιος Τ. (35 ετών)
Μηχανολόγος μηχανικός 
Κόρινθος 07/07/2020
Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταγγελία για το Νοσοκομείο Κορίνθου: Ο γιατρός για καφέ και ο νταής διοικητής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator