Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Στραπάτσο του Σταματόπουλου και της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων"

0-Η ανικανότητα, η καθεστωτική αντίληψη ο άκρατος λαϊκισμός και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων σε όλη τους την έκταση.

-Το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σε απάντηση προσφυγών εκ μέρους καταστηματαρχών της περιοχής, ενημέρωσε τον Δήμο Σικυωνίων και τους ενδιαφερομένους ως εξής :

Α] Η οδός Φιλύρα Κιάτου έχει τον χαρακτηρισμό της Π.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών και ως δευτερεύον Εθνικό δίκτυο απαγορεύεται οποιαδήποτε παρέμβαση χωρίς την έγκριση των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου.

Β] Θα πρέπει να διερευνώνται και να εξετάζονται θέματα κυκλοφοριακού φόρτου και η ύπαρξη εναλλακτικού-ων, οδικού-ων, δικτύου-ων που μπορεί να παραλάβει την κυκλοφορία της Εθνικής οδού, πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση στα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του.

-Τώρα ποιος θα «πληρώσει» τα σπασμένα που λέει οι λαός μας. Φυσικά οι καταστηματάρχες της περιοχής και οι Δημότες του Δήμου που ταλαιπωρούνται από τις αρχές του χρόνιου [2020] και κανένας από την Δημοτική αρχή δεν τους υπολογίζει και δεν τους σέβεται.

-Με λίγα λόγια ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής λειτούργησε ως Κοινοτάρχης της παλιάς εποχής, χωρίς να λάβει υπόψη του όλες τις παράμετρες εκτέλεσης του έργου και χωρίς να έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για την κατασκευή του.

-Η κατασκευή των πεζοδρομίων είναι σε εξέλιξη και είναι φυσικό επόμενο να έχει παραλύσει από κάθε πλευρά το σημείο αυτό της πόλης του Κιάτου.

-Η κατασκευής ενός τέτοιου έργου στον αστικό ιστό της πόλης έχει πολλές παράμετρες οι οποίες δυστυχώς δεν ελήφθησαν υπόψη στον σχεδιασμό του από την Δημοτική αρχή, αν και το επισημάναμε ως παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

-Δεν παρουσιάστηκε καμία συγκοινωνιακή- κυκλοφοριακή μελάτη.

-Η επισήμανση αυτή έγινε και από κατοίκους και κυρίως από τους καταστηματάρχες της περιοχής και κανένας δεν τους έδωσε σημασία.

-Δεν ζητήθηκε καμία γνώμη από τις Δημοτικές παρατάξεις με το σκεπτικό του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε»

-Δεν έγινε καμία διαβούλευση με τους φορείς της πόλης και της περιοχής για να καταθέσουν τις απόψεις τους.

-Επί πλέον δεν έχει ληφθεί κανένα μέτριο ασφαλείας των έργων με πιθανές σοβαρές συνέπειες στην υγεία των κατοίκων που διέρχονται την περιοχή.

-Οι άστοχες και παράνομες αυτές ενέργειες της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων είχαν τελικά το αναμενόμενο αποτέλεσμα, την αποκατάσταση των πεζοδρομίων στην αρχική τους μορφή.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Ιουλίου 29, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Στραπάτσο του Σταματόπουλου και της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator