Νέα χρηματοδότηση από το Φιλόδημος 2 για το Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων

0Την έγκριση νέας χρηματοδότησης ύψους 341.000€ πέτυχε το Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων στο πρόγραμμα Φιλόδημος 2 για την κατάρτιση μελετών των λιμενικών υποδομών και εγκαταστάσεων της αρμοδιότητάς του.
Άλλος ένας στόχος κατακτήθηκε και μία νέα χρηματοδότηση επιτεύχθηκε ενισχύοντας την αναπτυξιακή προοπτική του λιμένος Κιάτου.
Τα έργα που ήδη εκτελούνται αλλά και αυτά που προγραμματίζονται μέσω των μελετών που χρηματοδοτούνται από το Φιλόδημος 2, αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και στην ενίσχυση του διττού ρόλου, εμπορικού και τουριστικού που έχει το λιμάνι του Κιάτου.
Οφείλουμε ευχαριστίες στο δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο για την άψογη συνεργασία μας και τον συντονισμό των ενεργειών που είχαν ως αποτέλεσμα τόσο αυτή την επιτυχία όσο και τις προηγούμενες με την εξασφάλιση αλλεπάλληλων χρηματοδοτήσεων, βάσει των οποίων, εκτελούνται μέχρι και σήμερα, σημαντικά έργα στο λιμάνι του Κιάτου.

Βασίλης Αλεξόπουλος, πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων
Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέα χρηματοδότηση από το Φιλόδημος 2 για το Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator